Dobrota z ryžových cestovín

Táto chutná maškrta je jedna z mojích najobľúbenejších a som moc rada že som si ju pre mňa objavila. Je to také jednoduché, ale nie každý pozná tieto fantastické ryžové cestoviny aj takto. Zväčša sa jedia na slano v rôznych ázijských jedlách, ale to nie je úplne moja obľúbená stránka.

Tak ma napadlo Vám túto rýchlovku predstaviť, lebo sa blíži sezóna jahôd a iného ovocia. Každý si to zamiluje a myslím že Vám to bude chutiť a stane sa aj vaším špeci rýchlim jedlom ako u mňa.

Tak sa vrhnime na to!

Budeme potrebovať:

  • ryžové cestoviny
  • ovocie
  • granko
  • soľ
  • olej

Pripravíme si:

  • hrniec
  • cedítko
  • šporák
  • misky/taniere
A tieto krásky máme z Tchibo a ja ich úplne milujem!

Ako prvé si dáme zovrieť vodu ako na klasické cestoviny a trošku osolíme aby neboli úplne plané. Zatiaľ si nakrájame a očistíme ovocie a pripavime granko alebo inú posýpku. Podľa mňa osobne by mohol byť fajn aj tvaroh.

Keď nám voda začne vrieť pridáme cestoviny a povaríme 5 – 8 minút a môžeme cediť.

Keď máme scedené a v miske naložíme na tanier.

Pridáme granko alebo obľúbenú posýpku.

Nasypeme jahody a máme hotovo 🙂

Je to naozaj na každom a ja to takto ľúbim, viem že tento recept nie je svetoborný, ale myslím že je fajn na spestrenie.

Dobrú chuť! A poviem Vám ja toto úplne milujeem a dokážem to zjesť aj sama bez pomoci okolia. Prajem Vám krány slnečný dniik 🙂

Mima

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google photo

Na komentovanie používate váš Google účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

%d blogerom sa páči toto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close